Pianoles Venlo Piano Challenge Club

 

Welkom bij de Pianochallenge Club van Geronimo Snijtsheuvel!

 

Ben jij een gepassioneerde pianoleerling die graag vooruitgang wil boeken in zijn muzikale reis? Dan is de PianoChallenge Club de perfecte plek voor jou! Geronimo Snijtsheuvel nodigt jou persoonlijk uit om deel uit te maken van deze exclusieve club waarin motivatie, plezier en vooruitgang hand in hand gaan.


Wat is de PianoChallenge Club?

De PianoChallenge Club is een unieke community van gemotiveerde pianoleerlingen die hun muzikale vaardigheden willen verbeteren door middel van accountability, uitdagende opdrachten en live oefensessies. Het doel is eenvoudig: door regelmatig en op een leuke manier te oefenen, zul je niet alleen je speelvaardigheid verbeteren, maar zul je ook ontdekken hoe plezierig het is om te groeien als pianist. Beter worden betekent mooiere stukken kunnen spelen en dat ga je merken! Groei als supermotivator!


Hoe werkt het?

  1. Accountability: Jouw oefensessies worden geregistreerd met behulp van de Tonic App zodat je een overzicht hebt van wanneer je oefent. Door je voortgang te delen met de andere leden zul je merken dat je gemotiveerd blijft en sneller vooruitgang boekt.
  2. Live Oefensessies: Sluit je aan bij live online oefensessies waarin jij en andere leerlingen pianostukken spelen. Andere deelnemers kunnen jou horen oefenen en dit creëert een inspirerende omgeving waarin je van elkaar kunt leren en elkaar kunt aanmoedigen. Spannend? Natuurlijk! En dat is juist zo leerzaam als je wilt leren voorspelen. Hoe vaak gebeurt het nu niet dat je een stuk thuis nog wel kunt spelen, maar dat je wel fouten maakt als je voor anderen speelt. Door live te studeren train je meteen het voorspelen voor anderen.
  3. Community: Word deel van een community van gelijkgestemde pianisten die elkaar ondersteunen op hun muzikale reis. Deel ervaringen, tips en successen, en bouw samen aan een stimulerende omgeving waarin iedereen kan groeien.


Na inschrijving ontvang je binnen 4 werkdagen de eerste informatie. Daarna volgt een live Kickoff waarin alles wordt uitgelegd en waarin je vragen kunt stellen. Die week wordt gebruikt voor het installeren van de app en om de functies te leren kennen. De week daarna begint de Challenge!


Startdatum:      Donderdag 11 januari, 20:00 Live Kickoff

Challenge 1:     The 21 day routine Challenge: 15 januari t/m 4 februari


De Kickoff kun je ook later terugkijken als je op dat moment niet kunt.Wat zijn de kosten?

De kosten voor niet leerlingen zijn € 45 euro per maand.

Leerlingen van Geronimo Snijtsheuvel doen gratis mee.


Waarom zou je meedoen?

De gedachte achter de Pianochallenge Club is eenvoudig maar krachtig: door oefenen leuk te maken, wordt het gemakkelijker om consistent te blijven oefenen. En hoe meer je oefent, hoe beter je wordt. Het resultaat? Een positieve cyclus van groei, plezier en vooruitgang!
SCHRIJF JE HIER IN!