Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik mij aanmelden?

Meld je via deze website eerst aan voor een vrijblijvende proefles. Je kunt de kop "Proefles" vinden in het menu. Er wordt binnen 3 werkdagen contact opgenomen voor een afspraak voor de proefles. Als je de proefles leuk vindt kun je je daarna aanmelden voor de lessen via de knop "Inschrijven". Je ontvangt vervolgens binnen 2 werkdagen een email en/of whatsapp met betaallink. Na betaling ben je ingeschreven en kunnen jouw lessen beginnen!


Moet ik auditie doen om lessen te nemen?
Nee, maar er wordt wel van je verwacht dat je regelmatig, liefst elke dag, piano speelt. Jouw groei is als de maan: het wordt groter, of kleiner. Je wordt beter, of slechter. Juist die kleine dagelijkse verbeteringen zorgen voor een geweldige intrinsieke motivatie. Studenten van Geronimo zijn over het algemeen meer dan gemiddeld gericht op groei en resultaat. Vaak ook een tikje competitief.


Kan ik per maand betalen?

Ja. Je lost dan het totale jaarbedrag af in 12 maanden. Na betaling van de eerste termijn via de toegezonden betaallink betaal je zelf elke maand vóór de eerste van de maand per automatische overschrijving.


Hoe kan ik me afmelden voor de lessen?

Door een email te sturen naar info@snijtsheuvel.nl met het bericht dat je je afmeldt.


Wat is de opzegtermijn?

1 Maand. Als je opzegt loopt jouw contract nog de maand na opzegging. Bijvoorbeeld: je meldt je af op 31 december. Dan heb je de gehele maand januari nog les en stopt jouw abonnement per 1 februari. Nb afmelding in de maanden juli en augustus is niet mogelijk. (zie volgende vraag)


Waarom kan ik me niet afmelden in de maanden juli en augustus?

Stel je begint op 1 september. Dan heb je eind juni al bijna al je lessen van dat jaar gehad. Er is echter eind juni maar betaald voor 10 maanden.


Waarom betaal ik ook tijdens vakanties terwijl er dan geen lessen zijn?

We berekenen jouw maandelijkse lesgelden als een aflossing van het jaarbedrag (voor 38 lessen) in 12 maanden. Op die manier betaal je elke maand hetzelfde.


Kan ik binnen het jaar stoppen?

We gaan het contract aan voor een jaar, dan hebben we genoeg tijd om aan jouw groei te werken. Het is goed om een afgebakende tijd af te spreken en desgewenst te toetsen met een jaarpresentatie. Mocht je toch binnen een jaar willen stoppen, betaal je eenmalig administratiekosten van €75,-


Kan ik examens doen?

Ja, elk jaar is er een mogelijkheid om examen te doen. Er zijn 4 examens: A, B, C en D en deze worden allemaal afgelegd door een commissie. Een gecommitteerde van buiten de lespraktijk zit ook in de commissie om te toetsen of we voldoen aan de landelijke eisen. Meestal duurt het 2 tot 3 jaar voordat je je eerste examen kunt doen.


Wat gebeurt er na een jaar met het contract?

Zolang je niet opzegt blijf je ingeschreven. Je kunt daarna altijd per maand opzeggen. Hier zijn geen kosten aan verbonden.


Wat gebeurt er als ik een keer niet kan?

Als je je vóór 24 uur voor jouw les afmeldt (whatsapp je docent), kunnen we kijken of jouw les ingehaald kan worden. Meld je je te laat af, ook wegens ziekte wordt de les wel gerekend.


Waar kan ik meer muziek van Geronimo Snijtsheuvel vinden?

Zijn portfolio staat op  https://www.youtube.com/@geronimoofficial6306/playlists

Zijn Peaceful Piano Ligconcert kun je vinden op  https://peacefulpiano.nl/